Cursussen

Net begonnen met boulderen of al jaren moeite met een specifieke techniek? Onze instructeurs helpen je graag op weg.

Elke maand starten in Kunststof meerdere cursussen. Beginnende boulderaars leren de belangrijkste technieken in de Basiscursus: hoe plaats je je voeten? Hoe houdt je spanning in je lichaam? En hoe gebruik je je heupen?

Wie al wat langer klimt, kan terecht bij de Techniek+ lessen. Hierbij gaan de trainers dieper in op de klimtechnieken en leer je nóg bewuster bewegen. Handig als je moeite hebt met specifieke passen of als het maar niet lukt om een niveau hoger te komen. Om baat te hebben bij deze cursus moet je comfortabel mint kunnen klimmen. (5c).

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van de cursussen en schrijf je in!

Deze cursussen zijn bedoeld voor volwassenen. Voor meer informatie over jeugdtraining klik je hier.

Basic Technique

De cursus voor de beginnende boulderaar
 instapniveau t/m 5a/b (paars/mint)
 3 lessen x 120 minuten 
 Max 8 deelnemers
  €60

Wil je beginnen met boulderen of ben je net begonnen? Heb je net dat beetje extra basis techniek nodig om een niveautje harder te kunnen klimmen? Dan is deze cursus perfect voor jou.
In de cursus Basic Technique leer je met techniek boulder problemen op te lossen en een niveautje verder te komen. Zo wordt er veel aandacht besteed aan hoe te bewegen, voetplaatsing en positionering.


Er start een cursus elke eerste woensdag en elke eerste zaterdag van de maand. De cursus betreft drie lessen op aansluitende woensdagen van 19:00 - 21:00 uur of drie lessen op aansluitende zaterdagen van 13:00 - 15:00 uur. De kosten voor de cursus zijn €60,- exclusief entree. 

Inschrijven Basic Technique