Groepen

Volwassenen

Vanwege de Corona maatregelen zijn de mogelijkheden voor groepen volwassenen beperkt.

Zin in een leuk, sportief en uitdagend uitje met familie, vrienden of collega's? Je kan bij ons terecht om te boulderen met of zonder begeleiding. Na het klimmen kan je uiteraard nog blijven hangen in de horeca. We hebben doorgaans rond de dertig zeer uiteenlopende bieren, ook van kleine lokale brouwers. Wil je tijdens het uitje net wat extra's? Kies dan voor opties zoals borrelhapjes of een bierproeverij. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Prijzen:

25 jaar en ouder:

  • tot 15 personenen: €17,- pp
  • 15 tot 25 personen: €16,- pp
  • 25+ personenen: €15,- pp

18 t/m 24 jaar:

  • tot 15 personenen: €16,- pp
  • 15 tot 25 personen: €15,- pp
  • 25+ personenen: €14,- pp

Kleine groepen volwassenen (15 personen of minder) kunnen ook zonder begeleiding bij ons terecht. De groep krijgt dan een korte uitleg waarna ze zelfstandig aan de slag kan. Je betaalt dan het reguliere bedrag per persoon. Begeleiding is leuker omdat je dan tips krijgt bij het klimmen.

Meer informatie of boeken? Mail naar info@boulderhalkunststof.nl

Kinderfeestje

Een sportief kinderfeestje? Dat kan bij Boulderhal Kunststof. Na een korte uitleg kunnen de kinderen aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Benodigdheden: Sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen). Na een uur (een uur is doorgaans hoe lang de kinderen het volhouden) boulderplezier staat slagroomtaart of chips met limonade klaar.

Minimum leeftijd: 8 jaar. Minimaal 6 kinderen, maximaal 8 kinderen. Kosten zijn €19,00 per kind. Kinderfeestjes zijn alleen mogelijk op woensdagmiddag om 14:00 uur, vrijdagmiddag om 12:00, 14:00 en 16:00 uur en zaterdagmiddag om 12:30, 14:00 en 16:00 uur. Kinderfeestjes mogen alleen als groep arriveren en vertrekken. Wij vragen u zich strikt te houden aan de aangegeven aankomst- en vertrektijd.

Kinderfeestje boeken >

Komt u met meer dan 3 kinderen, dan is klimmen uitsluitend toegestaan onder begeleiding van een instructeur van Boulderhal Kunststof. Van tevoren reserveren is hiervoor noodzakelijk!

Uitleg over boulderen van Sem: https://www.youtube.com/watch?v=jdHH7JAnK5A

Scholen

Boulderhal Kunststof biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, mbo en hbo.

Boulderen is laagdrempelig, leerlingen kunnen na een korte instructie meteen van start gaan. Je hebt voor boulderen geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Boulderhal Kunststof is modern en veilig en heeft goede faciliteiten. Er zijn 11 circuits op kleur met in totaal 176 boulders. Een circuit neemt je mee op een tocht door de hele hal en laat je een groot scala aan hellingshoeken, bewegingen, grepen en modules ervaren en geeft je een complete workout. Boulderen verbeterd de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, behendigheid, precisie en denkvermogen mee. De lesinhoud wordt aangepast aan de leeftijd, het niveau van de leerlingen en aan het aantal lessen. Er is veel mogelijk!

Neem contact met ons op voor meer informatie, info@boulderhalkunststof.nl of 071-5763623.