Jeugd

Nog nooit geboulderd? Kom langs en probeer het! Je hebt geen uitrusting, cursus of klimpartner nodig. Er zijn genoeg makkelijke en moeilijke boulders te ontdekken. We hebben zelfs een circuit speciaal voor kinderen. Elke week zijn er nieuwe boulders te ontdekken.

Zelf komen boulderen

Iedereen van 8 jaar en ouder mag tijdens openingstijd op elk gewenst moment komen klimmen, ook als je geen enkele ervaring hebt. Je hebt geen cursus of introductie les nodig, wij helpen je op weg. Neem sportieve kleding mee en sportschoenen (geen buitenschoenen, liefst met lichte zool en zo strak mogelijk). Maar beter en leuker is om klimschoenen te dragen, deze zijn te huur voor €3,50. Bij jeugd van 8 tot en met 11 jaar moet er wel een volwassen begeleider aanwezig zijn. Vanaf 12 jaar kan je al geheel zelfstandig bij ons komen boulderen. Voor kinderen die te jong zijn om zelfstandig te boulderen, is er een gezellige speelhoek aanwezig. Heb je de smaak te pakken? Meld je dan aan voor de jeugdtraining.

Ben je tussen de 5 en de 17 jaar en wil je graag leren boulderen? Dat kan bij Boulderhal Kunststof! Op verschillende momenten in de week bieden wij jeugdtrainingen aan voor verschillende leeftijdsgroepen. We hebben groepen voor 5-6 jarigen, 7-8 jarigen, 9-12 jarigen en 12+ jarigen. Naast deze groepen hebben we ook een 12- selectie en een 12+ selectie. Lijkt dit je leuk? Kom een keertje kennismaken en meld je aan voor een proefles via de mail.

Komt u met meer dan 3 kinderen dan is klimmen uitsluitend toegestaan onder begeleiding van een instructeur van Boulderhal Kunststof! Van tevoren reserveren is hiervoor noodzakelijk! Kijk bij groepen voor meer informatie.

Uitleg van Sem


Jeugdtraining

Ben je tussen de 5 en 17 jaar en neem je een lidmaatschap inclusief trainingen, dan kan je deelnemen aan de jeugdtraining.

Er wordt op de volgende momenten in de week training aangeboden:

Voor 5 en 6 jarigen is er training op woensdagmiddag van 13:30 - 14:30 en op zaterdagochtend van 09:00 - 10:00.

Voor 7 en 8 jarigen is er training op woensdagmiddag van 13:30 - 14:30 en op zaterdagochtend van 09:00 - 10:00.

Voor 9 t/m 11 jarigen zijn er trainingen op woensdagmiddag van 14:45 - 16:15 en op zaterdagochtend van 10:30 - 12:00.

Voor 12 t/m 17 jarigen zijn er trainingen op woensdagmiddag van 16:30 - 18:00 en op zaterdagochtend van 10:30 - 12:00.

De kosten voor de jeugdtraining bedragen €47,- per maand. Wil je elke keer dat je klimt standaard klimschoentjes erbij huren, bedraagt dit €53,- per maand. Leden van de jeugdtraining mogen meedoen aan elke training die wordt aangeboden voor hun leeftijdscategorie en kunnen naast de training onbeperkt vrij boulderen. Het vrij boulderen buiten de trainingen kan vanaf 12 jaar zelfstandig, van 5 t/m 11 jaar is begeleiding van een volwassene vereist.

Een keer kijken of de jeugdtraining wat voor jou is? Kom een keertje kennismaken en meld je aan voor een proefles via de mail. Voor een goede aansluiting op het trainingsprogramma van de jeugdtrainingen zijn de instroom momenten voor de proeflessen op de 1e woensdag en zaterdag van de maand. De kosten hiervoor zijn €10,-.

Komt u met meer dan 3 kinderen dan is klimmen uitsluitend toegestaan onder begeleiding van een instructeur van Boulderhal Kunststof! Van tevoren reserveren is hiervoor noodzakelijk! Kijk bij groepen voor meer informatie.

Beginnen met boulderen