Cursussen

Introductie

Iedereen (van 8 jaar en ouder) mag tijdens openingstijd op elk gewenst moment komen klimmen, ook als je geen enkele ervaring hebt
(bij jeugd van 8 tot en met 11 jaar moet wel een volwassen begeleider aanwezig zijn).

Je hebt geen cursus of introductie les nodig, wij helpen je op weg.

Neem sportieve kleding mee en sportschoenen (geen buitenschoenen, liefst met lichte zool en zo strak mogelijk). Maar beter en leuker is om klimschoenen te dragen, deze zijn te huur voor 3 euro.

Basis Techniek, niveau 4 t/m 5c

In deze cursus leer je met techniek de boulderproblemen op te lossen en zo je niveau te verbeteren. De cursus betreft 3 lessen van 2 uur en de kosten bedragen 40 euro excl. entree.

De cursussen vinden doorlopend plaats op woensdagavonden van 20:00 - 22:00 uur. Neem voor startdata en inschrijven contact op met info@boulderhalkunststof.nl

Trainingsgroep

De trainingsgroep traint elke dinsdagavond van 19:00 - 21:30 uur onder leiding van Hasan Tansel Yagci. De training bestaat uit ongeveer 40 minuten cardio training, 20 minuten krachttraining, 60 minuten boulder training en 30 minuten yoga. De training is voor klimmers van alle niveaus toegankelijk.

Tijdens de training wordt er gekeken naar je sterke en zwakke punten en worden er individuele doelen gesteld. Trainen in een groep is gezellig en stimulerend. De training is doorlopend. Je kunt een strippenkaart kopen voor deelname aan 5 trainingen en kost 30 euro (excl. entree). Deze kaart is 8 weken geldig. Je kunt ook een strippenkaart voor 10 trainingen nemen. Deze kaart is 16 weken geldig en kost 50 euro (excl. entree).

Je kunt op elk gewenst moment instromen. Een keer kijken of de trainingsgroep wat voor jou is? Je betaalt dan eenmalig 6 euro (excl. entree).